Balya'da Cumhuriyet'in 103. Yıldönümü Coşkuyla Kutlandı

Balıkesir'in Balya ilçesinde Cumhuriyet'in 103. kuruluş yıldönümü çeşitli tören ve etkinliklerle kutlandı.

Balya'da Cumhuriyet'in 103. Yıldönümü Coşkuyla Kutlandı

Balya Kaymakamlığı

Balıkesir / Balya • 30 Ekim 2026, 10:33
GENEL 1 dk okuma 22 Okunma
Yazı Boyutu:

Cumhuriyet'in kuruluşunun 103. yıldönümü ülke genelinde olduğu gibi Balıkesir'in Balya ilçesinde de törenlerle kutlandı.

Kutlama programı, 28 Ekim Çarşamba günü saat 13.30'da Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı. Ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Etkinlikler kapsamında 29 Ekim Perşembe günü saat 10.30'da Balya Kaymakamı Murathan Cebeci, makamında tebrikleri kabul etti. Kutlamalar saat 11.00'de Balya Atatürk Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen programla devam etti.

Törene Balya Kaymakamı Murathan Cebeci, Belediye Başkanı Orhan Gaga, ilçe protokolü, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Görüşünüzü Belirtin

Genel Kategorisinden Haberler

İlginizi çekebilecek güncel kurum bültenleri

Benzer