Ataşehir Kaymakamı Eren Arslan, ilçe genelindeki eğitim kurumlarına yönelik incelemelerini sürdürüyor. Bu kapsamda, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yıldırım ile birlikte ilçede yer alan bazı okullara ziyaretler gerçekleştirildi.
Gerçekleştirilen program çerçevesinde Ali İhsan Hayırlıoğlu Ortaokulu, Akşemsettin İlkokulu, Mevlana Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Akşemsettin Anaokulu ziyaret edildi. Ziyaretler sırasında öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Arslan, çocukların heyecanına ortak oldu.
Okul idarecileri ve öğretmenlerle de bir araya gelen yetkililer, okulların genel eğitim-öğretim durumu ile mevcut ihtiyaçlarını değerlendirdi. Ziyaret sonunda öğrencilere başarı ve zihin açıklığı dilenirken, eğitim personeline çalışmalarında kolaylıklar temenni edildi.