Bitlis İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında Ramazan ayına yönelik planlanan etkinliklerin ele alındığı değerlendirme toplantısı, İl Millî Eğitim Müdürü Vedat Kaya başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya; Teftiş Kurulu Başkanı Mustafa Engin, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları, İl Millî Eğitim Şube Müdürleri ve İlçe Millî Eğitim Müdürleri katılım sağladı.

Ramazan ayının rahmet, bereket ve paylaşma iklimine uygun olarak öğrencilerin millî ve manevi değerlerle daha güçlü bağ kurmalarını sağlayacak etkinlikler üzerine kapsamlı istişarelerde bulunuldu. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli doğrultusunda yürütülecek faaliyetlerin planlaması yapılarak uygulama süreçleri değerlendirildi ve koordinasyon esasları belirlendi.

Eğitim ortamlarında Ramazan ayının manevi atmosferinin en güçlü şekilde hissedilmesi, öğrencilerin gönül dünyasında kalıcı izler bırakacak çalışmaların hayata geçirilmesi amacıyla hazırlıkların titizlikle sürdürüleceği ifade edildi.

Ramazan ayının; birlik, beraberlik ve paylaşma duygularını pekiştirmesini temenni ediyor, yapılacak çalışmaların hayırlı olması dileğiyle toplantı sona erdi.

Önceki Haber Bitlis'te 12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü Etkinliği Gerçekleşti
Sonraki Haber Korkma! Gençliğin Ruhu Burada Bilgi Yarışması İl Etabı Tamamlandı

Yorum Yap