2025 – 2026 Eğitim Öğretim Yılı Karne Dağıtım törenine katılan Kaymakam Selami Kapankaya, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.

7 Eylül Ortaokulu, İhsan Erturgutlu Ortaokulu ve Mesadet Özcan Anaokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine katılan Kaymakam Kapankaya, “2025-2026 eğitim öğretim yılının başarılı bir şekilde tamamlanmasıyla birlikte Turgutlu’da 86 okulumuzda, yaklaşık 33.674 öğrencimiz ve 2.350 öğretmenimiz karne tatiline girmiştir.” dedi.

Sınıfları tek tek dolaşarak öğrencilere karnelerini dağıtan ve öğrencilerin mutluluklarına ortak olan Kaymakam Kapankaya, karnelerini alan öğrencileri tebrik ederek onlarla sohbet etti. Kaymakam Kapankaya, öğrencilere tatil dönemini verimli geçirmelerini, kitap okumalarını ve bol bol dinlenmeleri temennisinde bulundu.

Daha sonra okulun öğretmenleriyle bir araya gelen Kaymakam Kapankaya, “Sizlere emanet edilen çocukları geleceğe hazırlamak, onlara şekil vermek için gayret gösteriyor ve büyük bir sorumluluk isteyen bir görevi de yerine getirmiş oluyorsunuz. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızı ve gençlerimizi en ideal şekilde yetiştirip geleceğe hazırlayarak son derece kutsal bir görevi yerine getiriyorsunuz. Bu kutsal görevi büyük bir özveri içerisinde yerine getiren tüm öğretmenlerimizi canı gönülden kutluyorum.” şeklinde konuştu.

Karne dağıtım törenine Kaymakam Kapankaya, Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Maliz, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Dursun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serdar Dinçer ve şube müdürleri, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Haber: Mustafa Kemal DEMİR

Önceki Haber Kaymakam Selami Kapankaya Barmanlar Beko Bayii'ni Açtı
Sonraki Haber Başsavcı Bahri Yalçınöz'den Kaymakam Kapankaya'ya Veda

Yorum Yap