Sayın Kaymakamımız Musa Kazım ÇELİK, İlçemizde ilki düzenlenen Banaz Esnaf Festivali açılış programına katıldı.
        Sayın Kaymakamımız, yaptığı açılış konuşmasında; ''Sabahın ilk ışıklarıyla dükkânını açan, alın teriyle çalışan, üreten ve ilçemizin ekonomisine değer katan tüm esnaflarımız her türlü takdiri hak etmektedir.
Köklü Ahilik geleneğinden aldığımız dürüstlük, güven, paylaşma ve dayanışma anlayışı, bugün de ticaret hayatımızın en önemli rehberlerinden biri olmuştur.
        Bugün açılışını yaptığımız bu festival de sadece ticari bir etkinlik değil, Aynı zaman da birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, esnafımızla vatandaşlarımızı buluşturan, paylaşma kültürünü yaşatan önemli bir organizasyondur. Bu tür etkinliklerin ilçemizin ekonomik ve sosyal hayatına önemli katkılar sağlayacağına yürekten inanıyorum.
Bizler de devlet olarak, üretimin, yatırımın ve istihdamın artması; esnafımızın daha güçlü bir şekilde yoluna devam edebilmesi için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye her zaman hazırız. Çünkü biliyoruz ki güçlü esnaf, güçlü ekonomi; güçlü ekonomi ise güçlü Banaz ve güçlü Türkiye demektir. Bu anlayışla, Banaz’ımızın daha da gelişmesi için el ele, gönül gönüle çalışmaya hep birlikte devam edeceğiz inşaallah. Esnaf Festivalimizin ilçemize bereket, esnafımıza bol kazanç ve tüm vatandaşlarımıza sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, bu güzel organizasyonda emeği geçen Banaz Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Harun Aydemir ve oda üyelerine, Banaz Karma Sanayi Sitesi Başkanımız Osman Genç ve üyelerine, her programda destekleriyle her zaman yanımızda olan Banaz Belediye Başkanımız Zafer Arpacı’ya, tüm belediye personelimize, destek ve katkı sunan tüm esnaflarımıza, hayırseverlerimize ve emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Banaz Esnaf Festivalimiz hayırlı uğurlu olsun. Hepinizi sevgi saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Allaha emanet olun.'' diyerek sözlerini tamamladı.
Festival kapsamında, festival alanında stant açan esnaflarımızı ziyaret eden Sayın Kaymakamımız, esnaflarımıza bereketli kazançlar diledi.
        Açılış Programında Sayın Kaymakamımıza; Banaz Belediye Başkanı Zafer ARPACI, Kızılcasöğüt Belde Belediye Başkanımız Refik TUNCAY, Banaz Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet KARACA,Siyasi Parti Temsilcileri, Kurum Amirleri, Banaz Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun AYDEMİR, S.S. Banaz Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Osman GENÇ ve Esnaflarımız eşlik etti.
 
 
 
 

Haber: Mustafa Kemal DEMİR

Önceki Haber Sayın Kaymakamımız, Hayırlı Olsun Ziyaretleri Makamında Kabul Etti
Sonraki Haber Sayın Kaymakamımız, İlçemiz 31 Ağustos Mahallesinde ikamet eden; Solmaz ZENGİN, Ayşe-Mustafa GÖÇMEN ailelerinin evlerine konuk oldu.

Yorum Yap