SAĞLIK BAKANI PROF. DR. KEMAL MEMİŞOĞLU, İLİMİZ PROGRAMI KAPSAMINDA VALİLİĞİ ZİYARET ETTİ.

İl protokolünün bulunduğu ziyarette Bakan Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Valilik Şeref Defteri’ni imzalamasının ardından Valilik Makamı’nda Vali Mehmet Makas ve beraberindeki heyetle görüştü.

Makam ziyareti sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan Bakan Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Türkiye’nin savunma sanayisinde olduğu gibi sağlık sanayisini de güçlendirmek için yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirterek, “Birçok sağlıkla ilgili malzemeyi yerli ve millî olarak üretmeyi hedefledik. Bu konuda Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi; koruyan, geliştiren ve üreten sağlık sistemimizle ‘Sağlıklı Türkiye Yüzyılı’nı oluşturmaya çalışıyoruz.” dedi.

SAĞLIK BAKANI PROF. DR. KEMAL MEMİŞOĞLU BAŞKANLIĞINDA, “SAĞLIKLI TÜRKİYE YÜZYILI KIRIKKALE SAĞLIK YÖNETİCİLERİ TOPLANTISI” GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Vali Mehmet Makas, Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Mehmet Fidan ve ilgili kurum amirlerinin katıldığı toplantıda, Bakan ilimizdeki sağlık yatırımları ile sağlık hizmetlerinin sunumuna ilişkin bilgi aldı.

SAĞLIK BAKANI PROF. DR. KEMAL MEMİŞOĞLU, VALİ MEHMET MAKAS VE BERABERİNDEKİ HEYET İLE BİRLİKTE YÜKSEK İHTİSAS HASTANESİ’Nİ ZİYARET ETTİ.

“Sağlıklı Türkiye Yüzyılı” programı kapsamında ilimizi ziyaret ederek çeşitli toplantı ve programlara katılan Bakan Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Yüksek İhtisas Hastanesi’nde görevli personele çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Haber: ZAFER ARSLAN

Önceki Haber 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı Gerçekleşti
Sonraki Haber Vali Mehmet Makas, Yılbaşı Gecesi Kamu Personelini Ziyaret Etti

Yorum Yap