Okul Sporları Rafting Türkiye Şampiyonası kapsamında açılış seremonisi Genç Millet Bahçesi’nde gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda; Bingöl, Diyarbakır, Tunceli, Hakkâri, Van, Yozgat, Giresun, Rize, Ordu ve Düzce illerinden organizasyona katılan takımlar sahneye davet edilerek selamlandı.

Programa; Kaymakam Muhammet GÜZEL, Belediye Başkanı Kemal TARTAR, Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürü Uğur DUYAR, Genç İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Arif KAYA, Türkiye Kano Federasyonu temsilcileri, kurum amirleri, antrenörler, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Programda Belediye Başkanı Kemal TARTAR ile Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürü Uğur DUYAR birer açılış konuşması gerçekleştirdi.

Açılış seremonisinde konuşan Kaymakam Muhammet GÜZEL, Türkiye’nin farklı illerinden gelen sporcuları ilçede ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade ederek şampiyonanın dostluk, centilmenlik ve sportmenlik içerisinde geçmesini temenni etti. Organizasyona gösterilen yoğun ilginin kendilerini mutlu ettiğini belirten Kaymakam GÜZEL, ilçede rafting ve kano branşlarında ilerleyen dönemlerde de çeşitli organizasyonların düzenlenmeye devam edeceğini ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaymakam GÜZEL, ayrıca tüm takım ve sporculara yarışmalarda başarılar diledi.

Açılış seremonisi, çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Önceki Haber Kaymakam, Şehit Annelerine Anneler Günü Ziyareti Gerçekleştirdi
Sonraki Haber 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Yorum Yap