18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 111. yıl dönümü dolayısıyla, Manisa Valiliği koordinesinde anlamlı bir iftar programı düzenlendi.

Şehit aileleri, gaziler ve aileleri ile koruma ve bakım altındaki çocukların katılımıyla düzenlenen programda, birlik ve beraberlik duyguları aynı sofrada paylaşıldı. İl Müdürü Kuduret GÜLTAŞ da programa katılım sağlayarak misafirlerle yakından ilgilendi.

Program boyunca şehit aileleri, gaziler ve çocuklarla samimi sohbetler gerçekleştirilirken, dayanışma ve kardeşlik duyguları pekiştirildi. Şehitlerin emaneti olan kıymetli aileler, kahraman gaziler ve çocukların bir araya geldiği buluşma, Ramazan ayının manevi atmosferinde anlamlı bir birlikteliğe vesile oldu.

Haber: Mustafa Kemal DEMİR

Önceki Haber Salihli'de Yaşlılara Saygı Haftası Bilgi Yarışması Düzenlendi
Sonraki Haber Turgutlu Huzurevi'nde Yaşlılık Psikolojisi Eğitimi Verildi

Yorum Yap