Osmaniye’de “Kültür Sanat Sokağı Sanat Eserleri Sergisi”, sanat severlerin beğenisine sunuldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı yurtlarında kalan öğrencilerin yıl boyunca katıldıkları sanat kurslarında ortaya koyduğu eserler, Park328 AVM’de açılan sergide ziyaretçilerle buluştu.

Filografi, hat, seramik, resim ve ahşap boyama gibi farklı alanlarda eğitim alan öğrencilerin el emeği göz nuru eserleri, sergiyi gezenlerden tam not aldı. Gençlerin sanatsal yeteneklerini ve üretkenliklerini yansıtan çalışmalar, ziyaretçiler tarafından ilgiyle incelendi.

Serginin açılışını Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Berat Can Kartaltepe, AK Parti Osmaniye İl Başkanı Mehmet Sadi Binboğa, Vali Yardımcısı Aziz Onur Aydın, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Şener Kaytez, MHP İl Başkanı Yusuf Çomu ve kurum müdürleri katıldı.

Vali Serdengeçti, sergiyi gezerek öğrencilerden eserler hakkında bilgi aldı ve gençleri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

“Sanat Sokağı” sergisi, gençlerin kültürel ve sanatsal gelişimine katkı sunarken, ortaya çıkan eserler ziyaretçiler tarafından hayranlıkla karşılandı. Katılımcılar, öğrencilerin emek ve yeteneklerini yansıtan çalışmaları takdir ederek genç sanatçılara destek verdi.

Haber: Walaa Hamza

Önceki Haber Gençlik Haftası Osmaniye'de Coşkuyla Başladı
Sonraki Haber 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Yorum Yap