Kaymakam Rahmi Doğan Kaynarca'da Temaslarda Bulundu
Kaymakam Rahmi Doğan, Kaynarca Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan EKS Kontrplak fabrikasında incelemelerde bulunarak üretim süreçlerine dair bilgi aldı. Üretime ve istihdama sağladığı katkılar dolayısıyla EKS Kontrplak fabrikasının bölge ekonomisi açısından önemli bir değer olduğunu belirten Kaymakam Doğan, sanayi yatırımlarının desteklenmeye devam edileceğini ifade etti.
Ardından Kaynarca Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (KAMOSB) Müteşebbis Heyet Toplantısı; Kaymakam Doğan başkanlığında, kurul üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. OSB’deki mevcut yatırımların son durumu ve devam eden projelerin ele alındığı toplantıda; bölgenin genel durumu değerlendirilerek devam eden çalışmalar ve yatırım süreçleri gözden geçirildi.
Daha sonra Kaymakam Rahmi Doğan, Kaynarca ilçesinde muhtarlarla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi. İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı ve ilgili kurumların temsilcilerinin de yer aldığı toplantıda, muhtarlar mahallelerinde karşılaştıkları sorunlar ile çözüm önerilerini dile getirdi. Muhtarların, devlet ile vatandaş arasında önemli bir köprü vazifesi gördüğünü vurgulayan Kaymakam Doğan, iletilen hususların ilgili kurumlarca ivedilikle değerlendirilmesi yönünde talimat verdi.
Sakarya Valiliği Haberleri
- 14-08-202623:14 Vali Doğan Akyazı'da Temaslarda Bulundu
- 14-08-202623:14 Vali Doğan, Memsan Defense Savunma Sanayi Fabrikasını Ziyaret Etti
- 12-08-202616:37 Vali Doğan, "Kalem Kitap Kahve Evi" Projesi İnşaat Alanında İncelemelerde Bulundu
- 12-08-202616:37 Vali Doğan, Harmantepe Kalesi Restorasyon Çalışmalarını İnceledi
- 04-08-202622:13 Vali Doğan, Geyve Kaymakamı Çağlar Tekin'i Ziyaret Etti
- 31-07-202621:30 Bakan Uraloğlu Sakarya'da Açılış ve Temaslarda Bulundu
- 31-07-202621:30 Vali Doğan, Şehit J. Er Suat Tanyel'in Babasının Vefatı Dolayısıyla Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu
- 29-07-202600:27 Vali Rahmi Doğan Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi
- 16-07-202621:16 15 Temmuz'un 10. Yılında Anma Programları Düzenlendi
- 13-07-202618:43 Vali Rahmi Doğan Aşure İkram Programına Katıldı

