Kaymakam Ferhat Gür, beraberinde Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Kozan ve Korgun Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Hüseyin Uysan ile birlikte ilçede devam eden altyapı çalışmalarında incelemelerde bulundu.

İlk olarak Çobanoğlu Deresi mevkiinde yapımı süren 2200 metre uzunluğundaki içme suyu isale hattı ve keson kuyu çalışmalarını yerinde denetledi. Çalışmalara ilişkin teknik bilgiler ilgili personel Kenan Tamer Aytar tarafından aktarıldı.

Ardından Kavakdibi mevkiinde enerji yetersizliği nedeniyle yürütülen iletim hattı yenileme çalışmaları, sonrasında ise Kızılenli mevkiinde devam eden elektrik iletim hattı yenileme çalışmaları incelendi.

Saha incelemelerinin ardından Kaymakam Ferhat Gür ve Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Kozan, Kurşunlu–Korgun karayolunda asayiş uygulaması gerçekleştiren Korgun İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerini ziyaret etti. Asayiş uygulaması hakkında bilgi alan Kaymakam, ilçe jandarma komutanlığı personeline görevlerinde kolaylıklar diledi.

Haber: ZAFER ARSLAN

Önceki Haber 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kapsamında Hane Ziyaretleri Yapıldı
Sonraki Haber Kaymakam Ferhat Gür Maruf Köyünü Ziyaret Etti

Yorum Yap