Karabük Valisi Mustafa Yavuz, 2025 yılına girerken Karabük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ederek, yılbaşı gecesinde görev başında bulunan itfaiye personeliyle bir araya geldi ve yeni yıllarını tebrik etti.

Ziyarette Valiye; Karabük Belediye Başkan Yardımcıları Kamil Temel ve Fatih Ustaoğlu, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdürü Ahmet Canver ve Karabük Belediyesi İtfaiye Müdürü Koray Korkut eşlik etti.

Görevleri başındaki itfaiye personelinin yeni yılını kutlayan Vali Mustafa Yavuz, Karabük halkının can ve mal güvenliği için büyük bir özveriyle çalışan itfaiye teşkilatının fedakârlıklarının her türlü takdirin üzerinde olduğunu ifade etti.

Ziyaret sırasında itfaiye personeline hitap eden Vali Mustafa Yavuz, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “İtfaiye teşkilatımız, şehrimizin güvenliği açısından hayati bir görevi yerine getiriyor. Yangınlardan doğal afetlere, her türlü acil durumda vatandaşımızın yanında oluyorsunuz.

26 Aralık Cuma gününden itibaren ilimiz genelinde etkili olan yoğun kar yağışı sürecinde; belediye başta olmak üzere emniyet, jandarma, itfaiye, AFAD, orman teşkilatı ve 112 Acil Çağrı Merkezi arasında güçlü bir koordinasyon sağlanmıştır. Karla mücadele çalışmalarında belediyenin sahadaki gayretleriyle birlikte, oluşabilecek risklere karşı tüm ekipler 7/24 esasına göre görev yapmıştır.

Temennimiz, yeni yılda bu fedakâr çalışmalarınıza daha az ihtiyaç duyulması; ancak ihtiyaç duyulduğunda da aynı kararlılıkla görev yapmaya devam edilmesidir. Yeni yılın sizlere, ailelerinize ve tüm Karabüklü hemşerilere sağlık, huzur ve esenlik getirmesini diliyorum.”

Vali Mustafa Yavuz, ziyaret kapsamında yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Ziyaret, yılbaşı gecesinde görev başında bulunan itfaiye personeline teşekkür edilmesi ve yeni yıl dileklerinin iletilmesiyle sona erdi.

Önceki Haber Merkezde Kar Kalınlığında Rekor Kırıldı
Sonraki Haber Vali Mustafa Yavuz, Safranpark Jandarma Uygulama Noktasını Ziyaret Etti

Yorum Yap