İlimiz genelinde gönüllülük esasıyla okullarımızda oluşturulan İyilik Timi öğrencilerinin hayır seferberliği aralıksız sürüyor. Öğrenciler tarafından büyük bir özveriyle temin edilen gıda paketleri; Akkışla, Sarıoğlan, Özvatan ve Felahiye ilçelerindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Gıda kolileri, İl Millî Eğitim Müdürü Coşkun Esen'in katılımıyla araçlara yüklenerek dualar eşliğinde sevk edildi. Öğrencilerin paylaşma, dayanışma ve yardımlaşma bilinciyle hareket ettiğini vurgulayan İl Müdür Esen, "Eğitim yalnızca akademik başarıdan ibaret değildir; merhametli, duyarlı ve sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek en büyük hedefimizdir." ifadelerini kullandı.

Toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerinden birini sergileyen İyilik Timi öğrencileri, küçük yüreklerle büyük iyiliklere imza atarak gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Haber: ZAFER ARSLAN

Önceki Haber İl Millî Eğitim Müdürü Coşkun Esen, İyilik Timine Katıldı
Sonraki Haber İl Millî Eğitim Müdürü Coşkun Esen, TÜBİTAK Bölge Birincisi Öğrencileri Kabul Etti

Yorum Yap