Açılış programı; Isparta Valisi Abdullah Erin, Manisa Milletvekili ve yazar Bahadır Yenişehirlioğlu, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, İl Millî Eğitim Müdürü Recai Ocak, protokol üyeleri, oda başkanları, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi.

İl Millî Eğitim Müdürlüğüne ait stantta; ilde yürütülen projeler, eğitim yatırımları, bilimsel ve kültürel faaliyetler tanıtıldı. Stand, Isparta Valisi Abdullah Erin ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu tarafından ayrı ayrı ziyaret edilerek incelendi.

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kapsamında; öğrencilerin yerli ve millî teknoloji alanında hazırladığı ürünler, geniş katılımlı sergi etkinliğiyle fuar ziyaretçileriyle buluştu. Robotik uygulamalar, kodlama çalışmaları ve tasarım ürünleri büyük ilgi gördü.

12–21 Aralık tarihleri arasında açık kalacak fuar süresince; öğrenciler, öğretmenler ve tüm kitapseverler bilgiyle, kitapla ve teknolojiyle dolu bir yolculuğa davetlidir.

"Her kitap, yeni bir başlangıçtır. Her sayfa, yeni bir yolculuk."

Haber: Walaa Hamza

Önceki Haber Yeşil Vatan Bilinci Minik Kalemlerle Yaygınlaşıyor
Sonraki Haber Isparta Kitap Fuarı'nda Standlara Yoğun İlgi Devam Ediyor

Yorum Yap