İl Müdürü Bahameddin Karaköse, 6 Şubat depremlerinin üçüncü yıl dönümü dolayısıyla depremden etkilenen öğretmenler Hasan Özdemir ve Serdal Gültekin'i evlerinde ziyaret etti.

Ziyarette öğretmenler, süreç içerisinde yaşadıklarını paylaşarak deprem anı ve sonrasında yaşadıkları psikolojik etkileri, bu sürecin hayatlarına yansımalarını ve iyileşme süreçlerini dile getirdiler.

İl Müdürü Bahameddin Karaköse ise "Eğitim ailesi olarak yaşanan her süreçte birbirimizin yanında durmayı sorumluluğumuz olarak görüyoruz. Öğretmenlerimizin tüm zorluklara rağmen mesleklerine ve öğrencilerine olan bağlılıkları, eğitim camiasına güç vermeye devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Ziyarette ayrıca eğitim camiasında dayanışma kültürünün güçlendirilmesi ve birlik ruhunun kalıcı biçimde sürdürülmesinin önemine vurgu yapıldı.

Önceki Haber Depremde Hayatını Kaybedenler İçin Okullarda Saygı Duruşu Yapıldı
Sonraki Haber 6 Şubat Depremlerinin Yıl Dönümü Anma Etkinliği Yapıldı

Yorum Yap