Edremit Halk Eğitimi Merkezi tarafından "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" etkinlikleri kapsamında, kursiyerlerin yıl boyunca büyük bir özveriyle hazırladığı el emeği göz nuru ürünlerin yer aldığı geleneksel yıl sonu sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Faruk Serpil Parkı’nda düzenlenen açılış programına; Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, ilçe protokol üyeleri, kursiyerler, usta öğreticiler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış kurdelasının kesilmesinin ardından Kaymakam Ahmet Odabaş ve protokol üyeleri, sergi alanındaki stantları tek tek ziyaret etti. Geleneksel el sanatlarından modern tasarımlara, giyimden görsel sanatlara kadar geniş bir yelpazede üretilen çalışmaları inceleyen Kaymakam Odabaş, ürünler hakkında usta öğretici ve kursiyerlerden bilgi aldı.

Kursiyerlerin el emeği ürünlerini büyük bir beğeniyle inceleyen Kaymakam Odabaş, hayat boyu öğrenme kültürünün önemine dikkat çekerek; her yaştan vatandaşa hitap eden bu kursların hem kişisel gelişime hem de ev ekonomisine büyük katkı sağladığını belirtti. Yıl boyunca dökülen alın terinin ve sergilenen büyük emeklerin çok değerli olduğunu ifade eden Odabaş, başta Halk Eğitimi Merkezi idarecileri olmak üzere, usta öğreticileri ve tüm kursiyerleri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Faruk Serpil Parkı’nda kurulan stantlar, ilçedeki kültürel zenginliği ve üretkenliği gözler önüne sererken, açılış programı renkli görüntülere sahne oldu.

Haber: Dursun BÖLÜK

Önceki Haber Çevre Haftası Etkinlikleri Kaymakam Ahmet Odabaş'ın Katılımıyla Gerçekleşti
Sonraki Haber Şehit Mustafa Serin Fen Lisesi'nde Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Yorum Yap