Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi kapsamında düzenlenen, Dünya Görmeyenler Derneği üyesi bireylere yönelik yüzme eğitimleri tamamlandı.

14 Ekim – 24 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen eğitimlere katılan 12 erkek ve 3 kadın kursiyer için belge takdim töreni düzenlendi. Programa; Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Karatay Kaymakamı Cengiz Ayhan ve Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk katıldı.

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde yürütülen eğitimlerde, görme engelli bireylerin spor aracılığıyla sosyal hayata katılımı desteklendi. Program süresince azimle çalışarak eğitimlerini başarıyla bitiren kursiyerlerle bir araya gelen Kaymakam Eflatun Can Tortop, katılımcıları tebrik ederek belgelerini takdim etti.

Kaymakam, engelli vatandaşların her daim yanlarında olduklarını belirterek projenin düzenlenmesinde emeği geçen Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeline ve Dünya Görmeyenler Derneği yetkililerine teşekkürlerini iletti.

Tören, kursiyerler ve protokol üyelerinin günün anısına hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Haber: ZAFER ARSLAN

Önceki Haber Selçuklu Müftülüğü Personeli Motivasyon Toplantısı Gerçekleştirildi
Sonraki Haber Kaymakam Eflatun Can Tortop, Şivlilik Şenliğine Katıldı

Yorum Yap