Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, yeni sezonda Profesyonelliğe Geçiş Ligi’nde mücadele edecek Giresunspor’un sezon açılışı programına katılarak kulüp yönetimi, teknik heyet, futbolcular ve personelle bir araya geldi. Belediye Başkanı Fuat Köse, Giresunspor’un kentin en büyük markalarından biri olduğunu belirterek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Giresunspor’da yeni sezon hazırlıkları başladı. Programa katılan Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Giresunspor Kulüp Başkanı Emin Eltuğral, Teknik Direktör Önder Deniz Kolgu, yönetim kurulu üyeleri, futbolcular ve kulüp personeli bir araya geldi.

“GİRESUNSPOR’UN YANINDAYIZ”

Programda Giresunspor’un Giresun için taşıdığı öneme dikkat çeken Belediye Başkanı Fuat Köse, kulübün kentin en büyük markası olduğunu söyledi. Giresunspor’un yeni sezonda başarılı olabilmesi için camianın birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesinin önemine vurgu yaparak kulübe sahip çıkılması gerektiğini ifade etti.

Belediye Başkanı Fuat Köse, yaptığı konuşmada, “Bu markaya sahip çıkacağız. Giresunspor hiçbir zaman aşağıda kalmaz. Giresunspor’un hafızasını ve bu şehrin Giresunspor’la olan bağını başka hiçbir şeyle yaşayamayız. Giresunspor’un ligdeki yeri burası değil. Giresunspor, yine el birliğiyle daha üst liglere taşınacaktır. Bu şehrin enerjisi, birikimi ve potansiyeliyle Giresunspor çok daha iyi yerlere gelebilir. Bu nedenle birlik ve beraberlik çağrısı yapıyorum.

Belediyenin imkânları ölçüsünde, zaman zaman da imkânlar zorlanarak Giresunspor’a destek olundu. Gönülden Giresunspor taraftarı olunduğu özellikle belirtilmek isteniyor. Her zaman Giresunspor’un yanında olundu, bundan sonra da aynı anlayış ve enerjiyle yanında olunmaya devam edilecek. Bugün de bu mesajı vermek için buradayız.

Şehrin önde gelenleri Giresunspor’un yanında olacaktır. Giresunspor’un çıkarları için herkesle el ele tutuşmaya, herkesle görüşmeye ve ortak bir anlayışla hareket etmeye hazırım. Giresunspor’umuza yeni sezonda başarılar diliyorum. İnşallah el birliğiyle bu yükün altından kalkacağız. Sezonun kazasız, belasız ve üstün başarılarla tamamlanmasını temenni ediyorum” dedi.

Yeni sezon öncesinde futbolcular ve teknik heyetle bir araya gelerek takıma moral veren Belediye Başkanı Fuat Köse, Giresunspor’un kent için yalnızca bir spor kulübü olmadığını, aynı zamanda Giresun’un önemli değerlerinden biri olduğunu vurguladı.

Önceki Haber Alparslan Türkeş Botanik Parkı'nda Yenileme Çalışması
Sonraki Haber Giresun'da Yere İzmarit Atanlara 1.042 TL Ceza Uygulanacak

Yorum Yap