Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu (DBŞT), Romeo û Juliet (Niha Çawa ye?) adlı oyunuyla 28. Uluslararası Ankara Tiyatro Festivali’nde sahne aldı.

Toplumsal Araştırmalar Kültür ve Sanat İçin Vakıf (TAKSAV) tarafından bu yıl 28’incisi düzenlenen Uluslararası Ankara Tiyatro Festivali’nde, Ruknettin Gün’ün yönettiği Romeo û Juliet (Niha Çawa ye?) oyunu tiyatroseverlerle buluştu.

1 Aralık’a kadar sürecek festivalde yerli ve yabancı 28 oyun sahnelenecek. DBŞT’nin oyunu festival izleyicisi tarafından ilgiyle takip edildi.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına bağlı Tiyatro Müdürü Tahir Baykuşak’ın da izlediği oyunda Ömer Şahin, Elvan Koçer, Özcan Ateş, Nurşen Adıgüzel, Perinaz Delazy ve Sena Özbey rol alıyor.

Haber: Nejdet Işık

Önceki Haber Ofis Yeraltı Çarşısı Esnafı Hafif Raylı Sistem Projesi Hakkında Bilgilendirildi
Sonraki Haber Kadına Yönelik Şiddete Dikkat Çekmek İçin Fidan Dikim Etkinliği Düzenlendi

Yorum Yap