Vali Selçuk Aslan, eşi Pınar Aslan, Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç, Bakanlık öncülüğünde “Dijital Dünyada Çocuk Hakları İçin Hep Birlikte!” temasıyla yürütülen farkındalık çalışmaları kapsamında İl Müdürlüğü tarafından kurulan “Dijital Dünyada Çocuk Hakları Sözleşmesi” standını ziyaret etti.

“Dijital Dünyada Çocuk Hakları” temasıyla yürütülen kampanya çerçevesinde kurulan stantta, çocukların dijital dünyada güvenli, sağlıklı ve bilinçli bir şekilde büyüyebilmelerinin önemine dikkat çekildi. Ziyaret sırasında, dijital ortamlarda çocuk haklarının korunmasına yönelik yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verilerek, toplumun tüm kesimlerinin bu konuda sorumluluk üstlenmesinin gerekliliği vurgulandı.

Kampanya kapsamında gerçekleştirilen imza çalışmasıyla, çocukların dijital dünyada karşılaşabilecekleri risklere karşı farkındalığın artırılması, güvenli dijital ortamların oluşturulması ve çocuk haklarına yönelik duyarlılığın güçlendirilmesi hedeflendi. Protokol üyeleri, çocukların dijital ortamda korunmasına yönelik yapılan çalışmaları memnuniyetle karşıladıklarını ifade ederek, bu tür farkındalık faaliyetlerinin önemine dikkat çekti.

İl Müdürlüğü tarafından yürütülen bu anlamlı çalışma ile çocuk haklarının dijital dünyada da etkin bir şekilde korunmasına katkı sağlanması amaçlanmaktadır. Çocukların dijital dünyada güvenle var olabilmeleri için atılan her adımda, tüm paydaşlarla iş birliği içerisinde kararlılıkla çalışmaya devam edilmektedir.

Önceki Haber Mahinur Özdemir Göktaş, İl Müdürleri ile Toplantı Düzenledi
Sonraki Haber Vali Selçuk Aslan Huzurevi Sakinlerine Yeni Yıl Ziyareti Gerçekleştirdi

Yorum Yap