Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ve Malatya protokolü ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Deprem sonrası Malatya’da yürütülen çalışmalar, şehrin öncelikli meseleleri ve sağlık yatırımlarının konuşulduğu ziyarete Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’in yanı sıra Malatya Valisi Seddar Yavuz, AK Parti Malatya milletvekilleri Bülent Tüfenkci, İhsan Koca, Abdurrahman Babacan, İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ve MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, AK Parti Malatya İl Başkanı Ali Bakan, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nusret Akpolat, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Aslan ve Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Erol Karaaslan katıldı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’la yapılan görüşmede Malatya ile ilgili değerlendirmeler gerçekleştirilirken, İnönü Üniversitesi ile Turgut Özal Tıp Merkezi'nin mevcut durumunun önümüzdeki döneme ilişkin ihtiyaç ve öncelikleri de kapsamlı şekilde ele alındı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a Malatya protokolüne gösterdiği ilgi ve desteklerinden ötürü teşekkürlerini iletti.

Önceki Haber Malatya'nın İklim Vizyonu COP31 Hazırlıklarında Paylaşıldı
Sonraki Haber Malatya'da COP31 Hazırlıkları ve Uluslararası Değerlendirme

Yorum Yap