Çocuk Hizmetlerinde İş Birliği ve Paydaş Ziyaretleri Güçleniyor
Gaziantep’te çocukların korunması, desteklenmesi ve toplumsal uyum süreçlerinin güçlendirilmesi amacıyla İl Müdürü Umut Zeybek, kapsamlı bir ziyaret ve istişare programı gerçekleştirdi. Program kapsamında çocuk hizmetleri alanında yürütülen projeler, sahaya dair değerlendirmeler ve kurumlar arası iş birliği fırsatları ele alındı. Bu adımlar, Gaziantep’te çocukların güvenli, sağlıklı ve destekleyici bir ortamda yetişmesine katkı sağlayacak stratejik bir çerçeve sunuyor.
İl Müdürü Umut Zeybek, Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Hasan Basri Alagöz’ü ziyaret ederek Gaziantep’teki çocuk hizmetlerinin mevcut durumu, açılması planlanan kuruluşlar ve saha çalışmalarına dair kapsamlı bilgi aktardı. Görüşmede, mevcut hizmetlerin etkinliği ve sürdürülebilirliğinin artırılmasına yönelik öneriler değerlendirildi, sahaya dair gözlemler ve tecrübeler paylaşıldı.
Ayrıca İl Müdürü, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Danışmanı Doç. Dr. Yasemin Abayhan’ı ziyaret ederek suça sürüklenen çocuklara yönelik yürütülen projeler hakkında kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi. Toplantıda, koruyucu ve önleyici hizmetlerin geliştirilmesi, kurumlar arası iş birliği mekanizmalarının güçlendirilmesi ve yeni projelerin planlanması konularında detaylı istişarelerde bulunuldu. Bakan Danışmanı, yürütülen çalışmalara ilişkin değerli değerlendirmelerde bulunarak uygulama süreçlerinin daha etkin ve sürdürülebilir yürütülmesine katkı sağlayacak önerilerini paylaştı.
Bunların yanı sıra, İl Müdürü Umut Zeybek, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile birlikte Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu’nu ziyaret ederek kurumlar arası yürütülebilecek ortak projeler ve iş birliği imkanlarını görüştü.
Gerçekleştirilen ziyaretler ve istişare toplantıları, Gaziantep’te çocuk hizmetlerinde kurumsal koordinasyonun artırılmasına, paydaşlar arası eşgüdümün güçlendirilmesine ve koruyucu-önleyici hizmetlerin etkinliğinin artırılmasına önemli katkılar sunuyor. İl Müdürlüğü, çocukların güvenli, sağlıklı ve destekleyici bir ortamda yetişmesi için stratejik bir vizyonla çalışmalarını kararlılıkla sürdürmeye devam ediyor.
Gaziantep Aile ve Sosyal Hizmetler Haberleri
- 21-05-202613:46 Milli Aile Haftası: İnsan ve Sosyal Hizmet Sergisi Ziyaretçileri Bekliyor
- 28-04-202614:34 Çocukların Geleceği İçin Kurumlar Arası Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
- 28-04-202614:34 İyilik Kalplerde Büyüyerek Paylaşarak Güçleniyor
- 16-04-202611:10 Şehit Aileleriyle Bir Araya Gelindi
- 15-04-202612:52 İl Müdürü Umut Zeybek Huzurevi Sakinleriyle Bir Araya Geldi
- 15-04-202612:52 İl Müdürü Umut Zeybek, Sosyal Hizmet Merkezlerini Ziyaret Etti
- 06-04-202620:54 Gaziantep’te 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü Etkinlikleri
- 30-03-202618:12 Bakan Yardımcısı Leman Yenigün ve Heyeti Gaziantep'te İncelemelerde Bulundu
- 26-03-202617:48 Gaziantep’te Engelli Bireyler İçin Aktif Yaşam Merkezi Projesi
- 26-03-202617:48 Şehitlerimizin Emanetleriyle Vefa Buluşması Duygu Dolu Anlara Sahne Oldu

