"Bitlis Ailece Kitap Okuyor" Projesi Kapsamında Teşekkür Belgesi Takdim Edildi
"Bitlis Ailece Kitap Okuyor" Projesi Kapsamında Teşekkür Belgesi ve Hediye Takdim Programı Gerçekleştirildi. Vali Ahmet Karakaya, eşi Özlem Karakaya ile birlikte Valilik riyasetinde paydaş kurumların koordinesinde yürütülen "Bitlis Ailece Kitap Okuyor" Projesi kapsamında düzenlenen Teşekkür Belgesi ve Hediye Takdim Programı'na katıldı.
Programda konuşan Vali Karakaya, aile kurumunun toplumun temel taşı olduğunu vurgulayarak kitap okuma kültürünün aile çatısı altında yeşermesinin önemine değindi. Ülkemizde Aile ve Nüfus On Yılı'nın ilan edilmesinin aileye verilen önemi açıkça ortaya koyduğunu belirten Vali, çocukların pek çok dış uyaranla kuşatıldığı günümüzde bu projenin önemli bir ihtiyacı karşıladığını ifade etti.
"Proje kapsamında anne, baba ve çocuk bir araya gelerek kitap okuma alışkanlığı kazandı. Emeği geçen herkese ve bu değerli projeye destek veren ailelere teşekkür ediyorum. Okuma alışkanlığını benimseyen bir toplum çok daha ileriye gidecektir." ifadelerini kullandı.
Programa; il merkezi ile birlikte projeye dahil olan Tatvan, Ahlat, Hizan ve diğer ilçelerden gelen toplam 186 aile katılarak bu anlamlı yolculuğa ortak oldu. Program, ödül töreni ve fotoğraf çekiminin ardından kokteyl ve çocuklar için düzenlenen eğlence etkinlikleri ile devam etti. Programa; İl Müdürü Vefa Akdoğan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Osman Fadıl Üner, İl Millî Eğitim Müdürü Vedat Kaya, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Sadullah Korkut ile çok sayıda aile ve çocuk katıldı.
Bitlis Aile ve Sosyal Hizmetler Haberleri
- 29-06-202619:53 Koruyucu Aile Olmak, Bir Çocuğun Hayatına Umut Katmaktır
- 29-06-202619:53 Bir çocuğun gülümsemesi, sevgiyle kurulan bir yuvada büyür
- 25-06-202611:45 İl Müdürümüz Vefa Akdoğan tarafından, vefat eden Kıbrıs Gazimiz Mehmet Kazım Yemez’in kıymetli eşi ziyaret edildi
- 25-06-202611:45 İl Müdürümüz Vefa Akdoğan, aziz şehidimiz Nevzat Döngel’in kıymetli babası Mehmet Sıddık Döngel’i ziyaret etti
- 24-06-202613:15 Aile ve Nüfus On Yılı Kapsamında Aile Ziyareti
- 24-06-202613:15 103 Yaşındaki Çınarımıza Vefa Ziyareti
- 22-06-202616:46 BABALAR GÜNÜ’NDE ULU ÇINARLARIMIZA VEFA ZİYARETİ
- 22-06-202616:46 BİTLİS'TE BABALAR GÜNÜNDE VEFA VE MİNNET ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 17-06-202617:52 İl Müdürümüz Vefa Akdoğan, şehidimiz Kenan Akbulut’un babası Abdülbaki Akbulut ve kıymetli ailesini ziyaret etti
- 17-06-202617:52 İl Müdürümüz Vefa Akdoğan, şehidimiz İzzettin Karabaş’ın oğlu Servet Karabaş ve kıymetli eşini ziyaret etti

