Belediye Başkanı Ramazan'ın Son İftarında Muradiye Sakinleriyle Buluştu
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının son iftar sofrasını Muradiye Mahallesi’nde kurdu. Yoğun katılımın gözlendiği programda, mahalle sakinleriyle bir araya gelen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, dualar eşliğinde açılan oruçların ardından vatandaşlarla sohbet ederek bayramlarını kutladı.
Muradiye Kapalı Pazaryeri’nde gerçekleşen iftar programına Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun yanı sıra Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Genel Sekreter Yardımcıları Ahmet Ata Temiz, Ulaş Aydın ve Erk Kayabaş, daire başkanları, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak ve çok sayıda vatandaş katıldı. İftar sonrası masaları tek tek gezerek hemşehrileriyle selamlaşan Başkan Dutlulu, birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Tüm hemşehrilerime sağlık, huzur ve mutluluk dolu bayram diliyorum
Ramazan ayı boyunca Manisa’nın dört bir yanında kurulan gönül sofralarında binlerce vatandaşla kucaklaştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Ramazan; paylaşmanın, dayanışmanın ve kardeşliğin en güzel örneğidir. Muradiye Mahallemizdeki bu son iftar bizler için çok kıymetli. Bayramlar, kırgınlıkların unutulduğu, sevgi ve hoşgörünün pekiştiği özel günlerdir. Tüm hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor; sağlık ve huzur dolu bir bayram diliyorum” dedi.
Neyin huzur veren sesi eşliğinde gerçekleşen program, vatandaş buluşmasıyla sona erdi. Mahalle sakinleriyle tek tek selamlaşan Başkan Dutlulu, Ramazan’ın bereketini Muradiye’de paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek Manisalıların bayramını kutladı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Haberleri
- 20-04-202600:12 2. Uluslararası Mesir Tiyatro Festivali'nde Duygu Dolu Performans
- 19-04-202616:47 Mesir Festivali'nde Doğaseverler Spil Dağı'nda Buluştu
- 19-04-202616:47 Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali'nde Spor Heyecanı
- 17-04-202620:20 Köy Enstitüleri 86 Yaşında: Manisa'da Anlamlı Panel
- 16-04-202622:02 Akgedik TOKİ'de Altyapı Sorunları Çözülüyor
- 15-04-202623:47 Yeni ManisaKart Noktası Hizmete Girdi
- 15-04-202623:47 Manisa'da 'Afetlerde İnsan Olmak' Sempozyumu Düzenlendi
- 15-04-202616:20 Selendi'de Modern Kanalizasyon ve Yağmursuyu Hattı Projesi Başladı
- 15-04-202601:30 Mali Disiplin Başarıyla Sonuçlandı
- 14-04-202618:06 Akhisar'da 5 Kilometrelik Dere Hattı Temizliği Devam Ediyor

