Bayburt İl Emniyet Müdürü 1. Sınıf Emniyet Müdürü Barış Erkol, birliği ziyaret etti. Ziyaret sırasında, müdür Erkol, birliğin çalışmaları hakkında bilgi aldı ve personelle bir araya geldi.

Ziyaretin amacı, birliğin faaliyetlerini yerinde görmek ve personelin motivasyonunu artırmaktı. Erkol, burada yaptığı açıklamada, güvenlik hizmetlerinin önemi üzerinde durdu.

“Halkın güvenliği bizim önceliğimizdir. Bu doğrultuda tüm birimlerin koordineli bir şekilde çalışması gerekmektedir,” dedi. Ayrıca, personelin işlerini daha etkin yapabilmesi için gerekli desteği vereceklerini vurguladı.

Birlikte yapılan çalışmaların, bölge halkının güvenliği için büyük önem taşıdığını belirten Erkol, “Hep birlikte daha güçlü bir güvenlik hizmeti sunmalıyız,” ifadelerini kullandı.

Erkol, ziyareti sırasında personelle sohbet ederek, onların sorunlarını dinledi ve önerilerini aldı. Bu tür ziyaretlerin, birlik içerisinde dayanışma ve motivasyon oluşturduğunu ifade etti.

Birlik komutanı, Barış Erkol’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Bu tür ziyaretler, bizim için moral kaynağı oluyor,” dedi.

Önceki Haber Bayburt İl Jandarma Komutanı Albay Fatih Aslan Birliği Ziyaret Etti
Sonraki Haber Karşıyaka'da 21-26 Mart Orman Haftası Etkinlikleri Düzenlendi

Yorum Yap