Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapan şahıslara yönelik 24 Haziran 2026 tarihinde operasyon düzenledi.

Narkotik madde arama köpekleri Yaşa ve Dangal’ın da katılımıyla il merkezinde gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda şu maddeler ele geçirildi:

  • 235.000 adet sentetik ecza hap
  • 5 kilo 360 gram skunk/esrar
  • 834 gram metamfetamin

Konuyla ilgili yakalanan iki şüpheli, uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak suçundan sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ele geçirilen sentetik ecza hap miktarı, Balıkesir ilinde tek seferde yakalanan en yüksek miktar olma özelliğini taşıyor. Emniyet birimleri, zehir tacirlerine yönelik mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini bildirdi.

Haber: Dursun BÖLÜK

Önceki Haber Balıkesir'de Asayiş ve Güvenlik Operasyonları
Sonraki Haber Balıkesir Emniyeti'nden Suçla Mücadele Operasyonları

Yorum Yap