Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Tekirdağ ziyareti kapsamında Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nda meslek odaları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya gelerek soruları yanıtladı, görüş ve önerileri dinledi.

Düzenlenen toplantıda ulaştırma ve altyapı alanında ilde ihtiyaç duyulan konular, yaşanan sorunlar ve vatandaşların talepleri hakkında istişareler gerçekleştirildi. Bakan Uraloğlu, oda başkanları ve STK temsilcilerini dinledikten sonra yaşanan sorunlara yönelik çözüm yolları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Bakan Uraloğlu burada yaptığı konuşmada; “Türkiye Yüzyılı'nın güçlü istişare kültürüyle yükseleceğine inanıyor, şehrin ortak aklını temsil eden, üretime, istihdama ve toplumsal dayanışmaya güç katan paydaşlarla koordinasyon halinde çalışmaları sürdürüyoruz.” dedi.

Toplantıya Vali Recep Soytürk, Tekirdağ Milletvekilleri Mestan Özcan, Gökhan Diktaş, Çiğdem Koncagül, Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen, AK Parti İl Başkanı Ali Gümüş, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, oda başkanları ve STK temsilcileri katıldı.

Haber: Dursun BÖLÜK

Önceki Haber Vali Soytürk Doğal Yaşam Alanını İnceledi
Sonraki Haber Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu Tekirdağ'ı Ziyaret Etti

Yorum Yap