8 MART KADINLAR GÜNÜ MESAJI

“Kadınların emeği, cesareti ve kararlılığı; toplumların gelişmesinin, adaletin ve eşitliğin en güçlü teminatıdır. Hayatın her alanında büyük fedakârlıklarla var olan kadınlar; aileden çalışma hayatına, eğitimden sosyal yaşama kadar ülkenin geleceğini şekillendiren en önemli güçlerden biridir.

Cumhuriyetin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kadınlara tanıdığı haklar ve fırsatlar, Türkiye’yi bu alanda birçok ülkeden ileriye taşımıştır. Bu mirasa sahip çıkarak kadınların sosyal, ekonomik ve toplumsal yaşamda daha güçlü şekilde yer alması için çalışmaya devam edilmektedir.

Afyonkarahisar Belediyesi, kadınların üretimde, istihdamda, sanatta ve yaşamın her alanında daha görünür olması için projeler üretmeye ve kadın emeğini desteklemeye kararlılıkla devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta şehrimizdeki emekçi kadınlar olmak üzere, ülkenin ve dünyanın tüm kadınlarının 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyor; eşit, adil ve güçlü bir gelecek için verdikleri mücadelede her zaman yanlarında olunduğu ifade edilmektedir.”

Haber: Mustafa Kemal DEMİR

Önceki Haber Afyonkarahisar'da Ramazan Coşkusu Devam Ediyor
Sonraki Haber Geleneksel Bayramlaşma Töreni Taş Medrese'de Gerçekleşti

Yorum Yap