15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Anma Programında, Bursa Vali Erol Ayyıldız, İl Protokolü, askeri erkan İl Müdürü Faruk Uysal ve binlerce vatandaş milli iradeye sahip çıkmanın ve birlik ruhunu yaşatmanın önemine vurgu yaptı.

Türkiye'nin demokrasi mücadelesinin simgesi olan 15 Temmuz ruhu, Bursa'da bir kez daha güçlü bir birlik ve beraberlik mesajıyla yaşatıldı.

Program; Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından Kur'an-ı Kerim Tilaveti, protokol konuşmaları, Bursa Mehteran Takımı gösterisi, "30 Kuş" ve "Selam Olsun" şiirlerinin okunması, Güzel Sanatlar Müzik Programı, 15 Temmuz temalı belgesel gösterimi, Maarif Halk Dansları gösterisi ve sanatçı Uğur Işılak konseriyle devam etti.

15 Temmuz'u 16 Temmuz'a bağlayan gece saat 00.13'te tüm camilerden selâlar okunurken, aziz şehitlerimiz için dualar edildi.

Haber: Dursun BÖLÜK

Önceki Haber Bursa'da 15 Temmuz Şehit ve Gazileri İçin Yemek Düzenlendi
Sonraki Haber 15 Temmuz'da Aile ve Dayanışma Vurgusu

Yorum Yap